Corul de copii și tineret Bravissimo, sub bagheta domnișoarei dirijor Elena Radu, reușește de fiecare dată să ne surprindă, oferindu-ne la fiecare apariție o lecție de muzică și de viață.

Prin lansarea proiectului pop simfonic “The Spirit of Bravissimo”, acești remarcabili artiști vor să își reconfirme talentul. Ei prezintă un colaj în care muzica unor mari artiști este interpretată într-o manieră proprie. Astfel, veți asculta piesele IMAGINE DRAGONS – “Radioactive”; COLDPLAY – “Paradise”; DAFT PUNK – “Get Lucky” și SMILEY – “Acasa”, în viziunea profesorului Dragoș Stama de la Art Schoo Bravissimo, orchestratorul acestui colaj. Piesa “Acasă” are o însemnătate aparte, membrii corului fiind invitați de Smiley in două mari concerte, la Sala Palatului și Romexpo să interpreteze refrenul acestui hit, trăind emoția unor momente unice.

Videoclipul este unul optimist și prezintă frumoasa poveste a unor copii și adolescenți ce au ales să călătorească în universul fantastic al muzicii. Marius Drăghici, fondatorul Corului Bravissimo declară: ,,În acest univers, joaca și dragostea pentru cânt sunt intr-o simbioză perfectă, creionând acel mediu ideal unde ei se pot bucura din plin de tot ce le oferă viața. Este povestea pe care această frumoasă familie a Corului Bravissimo o trăiește în fiecare zi, de șapte ani încoace.”

Locațiile pentru filmări au fost alese pentru a putea creiona cat mai exact povestea. S-a filmat într-unul din sediile “Art School Bravissimo”, cel din sectorul 4, București, pentru a prezenta cat mai exact modul în care artiștii se pregătesc pentru scenă. Filmările au fost mutate apoi în aer liber, într-un amfiteatru părăsit, exprimand ideea de libertate creativă. Au fost finalizate într-o sală de spectacol, unde a fost desăvârșit actul artistic, alături de o orchestră formată din profesioniști inimoși și dornici să se implice în dezvoltarea acestor extraordinari copii și adolescenți.

Producția video este realizată de Narcis Cozmiuc și Radu Drăghici de la Iris Art Media, după un scenariu creionat chiar de către domnișoara dirijor Elena Radu.
Producția audio aparține celor de la On Music cu implicarea extraordinara a maestrului Daniel Jinga și a producătorului muzical Eberhard Cristian.

Editor este Bravissimo Music, casa de discuri înființată special pentru susținerea talentelor Școlii de muzică și teatru “Art School Bravissimo” și a altor tineri susținuți de “Asociația Culturală Bravissimo”.

“The Spirit of Bravissimo” este un concept care se materializează prin acest videoclip și ca orice idee bună, cu siguranță se va concretiza prin noi și noi producții.