“Noi nu avem un Minisong, dar avem Corul de copii Bravissimo! Ii incurajam si ii sustinem ca peste ani sa venim cu nepoti si stranepoti la concertele Corului Bravissimo” a declarat Daniel Jinga, dirijorul Grupului Coral SONG in cadrul Concertului sustinut pe 5 decembrie 2015 la Sala Radio!

Talentatii copii din Corul Bravissimo, alaturi de solista Cristina Buia, condusi de profesor – dirijor Elena Radu, au ridicat in picioare, in aplauze furtunoase, o sala intreaga la finalul minirecitalului sustinut!

MG_2900

Scoala de Muzica si Teatru “Bravissimo Art School” se mandreste cu asemenea elevi talentati si cu succesul pe care il inregistreaza in cadrul fiecarui spectacol!

La ora actuala, Corul Bravissimo este format din 38 de copii extrem de talentati, care beneficiaza de pregatire profesionala si suport tehnico-material adecvat si specific domeniului de activitate. Corul Bravissimo a avut o evolutie spectaculoasa, deruland o serie de proiecte importante – www.corul-bravissimo.ro

12333837_10206305699694581_401636224_o

Dupa extraordinara prestatie din cadrul Concertului “Song si muzica lumii”, Corul Bravissimo va sustine duminica, 13 decembrie, incepand cu ora 19:30, la Teatrul Elisabeta, un emotionant Recital de Colinde intitulat “Povestea Craciunului”. Mai multe informatii puteti gasi pe www.bravissimoartschool.ro, www.corul-bravissimo.ro si pe paginile de facebook: www.facebook.com/BravissimoArtSchool, www.facebook.com/CorulBravissimo si www.facebook.com/LoveBravissimoMusic.

In cadrul acestui eveniment mult asteptat, li se vor alatura o parte din elevii Scolii de Muzica si Teatru “Bravissimo Art School” (canto, chitara si pian), artistii Bravissimo Music, dar si o serie de invitati surpriza.

Spectatorii se vor putea bucura si de minunata voce a talentatei Cristina Buia, a carei interpretare de vis a fost aplaudata la scena deschisa in cadrul Concertului Song.

MG_2903

Pentru a incheia cum se cuvine un an plin de implicare si munca, Cristina Buia, eleva Bravissimo Art School si artist desavarsit Bravissimo Music, pregateste o mare surpriza alaturi de Corul de Copii Bravissimo o melodie de iarna, care cu siguranta va depasi si cele mai inalte asteptari.

MG_2908

Asociatia Culturala Bravissimo prin toate proiectele derulate – Bravissimo Art School, Bravissimo Music, Corul Bravissimo si Teatrul Bravissimo – formeaza o mare familie. Profesorii, elevii si parintii, sustinuti de un personal auxiliar foarte bine pregatit, fac ca de la an la an spectacolele Bravissimo sa fie mai elaborate si cu un impact din ce in ce mai puternic asupra publicului.

La Bravissimo Art School performanta este intotdeauna rasplatita!

MG_8315