Membrii Corul Bravissimo

“Drumul spre performanta pe aripile muzicii!”

Corul de copii “Bravissimo” a fost infiintat in anul 2011 la initiativa “Asociatiei Culturale Bravissimo”, care a pus de altfel si bazele Scolii de Muzica “Bravissimo Art School.

Membrii corului, cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani, au fost selectati in urma unor evaluari facute de profesionisti, toti avand calitatile necesare atingerii unor performante la cel mai inalt nivel.

La ora actuala, Corul “Bravissimo” este format din 35 de copii extrem de talentati, care beneficiaza de pregatire profesionala si suport tehnico-material adecvat si specific domeniului de activitate.

Succesul Corului “Bravissimo” a fost marcat prin participarea la numeroase concerte, emisiuni TV si radio. De asemenea, a fost integrat in diverse proiecte culturale, a imprimat in studiouri alaturi de artisti de top din Romania, fiind invitat la cele mai titrate festivaluri de gen.

Corul Bravissimo a avut o evolutie spectaculoasa, deruland o serie de proiecte importante. Evolutia profesionala a copiilor permitand abordari noi si la nivel ridicat!!!

Corul de copii “Bravissimo” este o carte de vizita cu care Bravissimo Art School se mandreste!

Exista atat de multi copii talentati carora nu li se acorda sansa de afirmare!

Vino la Corul Bravissimo pentru a descoperi artistul din copilul tau!

Nu mai astepta! Asigura-i drumul spre performanta pe aripile muzicii!!!